Mix & Match

De 5 gouden tips om je stijlvol te kleden

Welkom op onze blogpost vandaag gaan wij het met jullie hebben over hoe je een simpele outfit kan omtoveren tot een prachtige go to! Iedereen heeft er wel eens last van gehad je staat uren voor je kast te zoeken naar een outfit, daarom willen wij jullie graag een handje op weg helpen! Met deze tips kom jij voortaan stralend voor de dag.

Ik ben met regelmaat opzoek naar stijlvolle en betaalbare items want er chique en stijlvol uitzien hoeft helemaal niet duur te zijn. Op sommige dagen heb je haast en is het opmerkelijk dat je weer verschijnt in dezelfde jeans en dezelfde trui die je eigenlijk stiekem helemaal niet meer zo leuk vindt. Wij zijn voor jullie opzoek gegaan naar de beste tips & tricks door deze tips zorgen wij ervoor dat jij elke dag on point de deur uitgaat.

Tip 1 Schoenen Alles begint bij je schoenen, als jij in de ochtend weer uren naar je kast staat te staren welke outfit je moet uitkiezen is de gouden tip kies eerst welke schoenen je wilt dragen. Als je eenmaal gekozen hebt welke schoenen je wilt dragen kom je er achter dat het makkelijkere is om je outfit te bepalen.

Tip 2 Zorg voor voldoende basics Denk hierbij aan een basic blauwe jeans en een mooi wit blousje/overhemd. Je monochrome kleden is ook een echte aanrader dat betekend dat je eén en dezelfde kleur draagt. Dit oogt al snel stijvol & verzorgd. Less is more. De all white look is mega stijlvol. 

Tip 3 Maak van tevoren combinaties
In de ochtend voor werk of school heb je geen zin om uren voor de kast te staan, als je van te voren al een aantal combinaties hebt liggen is het veel makkelijker om een combinatie outfit te pakken. Heb je een verloren uurtje kijk eens in je kleding kast en verzin een aantal mooie en leuke combinaties.

Tip 4 Focus op accessoires Zoals al eerder is aangegeven hierboven bij de basics haal je met juist minder te doen meer uit de kast. Focus daarom op accessoires als je uiteindelijk je basic garderobe hebt samengesteld hoef je je in principe alleen nog maar te focussen op subtiele sieraden.

Tip 5 Waarde kent niet altijd een prijs Merkkleding betekend niet automatisch dat je geweldige kwaliteit koopt, meestal betaal je vooral voor de naam. Dus als je gaat winkelen voel aan de kwaliteit deze voelt namelijk vaak stugger, dikker en sterker.

Bedankt voor het lezen van onze blog! Sinds vandaag hebben wij ook een instagram pagina geopend. Wil jij altijd op de hoogte blijven?! Volg ons op @Whatto2wear en rock je kleding als een echt fashion icoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s