Welkom op what 2 wear

Welkom op dit blog!

Wij zijn Stefan, Sanne en Jale, elke dag zijn wij weer bezig met de leukste outfit uit de kast te halen. Het liefst hebben wij elke dag een andere outfit aan, zodat we eindeloos kunnen combineren met verschillende items.

Dit voorgenoemde voorval is natuurlijk iets wat we allemaal wel kennen. Het liefst willen we er allemaal elke dag goed uitzien, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. We schieten bijvoorbeeld tekort in inspiratie of ons budget houdt ons tegen om de dingen te kopen die we leuk vinden. Dat is nou net de reden waarom wij dit blog hebben opgezet, we willen het dagelijks probleem vergemakkelijken.

Waar kun je op rekenen?

Je kunt van ons verwachten dat we zowel vanuit het mannelijke als het vrouwelijke perspectief kijken. We zullen aan de hand van foto’s en tekst adviezen geven, ook zullen we alle prijzen van de items erbij vermelden. We gaan een onderscheidt maken tussen wat duurdere en wat goedkopere items, zo zul je zien dat een leuke outfit echt niet duur hoeft te zijn.

Contact?

We hopen je genoeg te inspireren en ervoor te zorgen dat je er elke dag uitziet om door een ringetje te halen. Zijn er vragen of onduidelijkheden kan je reageren op ons blog, wij zullen er zo snel mogelijk voor zorgen dat dit beantwoord wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s